Én aki pod-ot és aio-ot annyira nem kedvelő vagyok,ez valami uberbrutál és gyönyörű!
A pod szekció maradós a dobozban,de ez az rdta szekció nagyon ott van.
0,34 ohm 2,5 mag SS316L mtl fused clapton,35watton.
Kellemes csalódás,de tényleg!
Attila, az rdta külön is kapható?
Igen.
Alapból csak a készülék jár,az 510 adptert és az rdta-t én kértem pluszba.
Gondolom, squonk pin is van hozzá…
Nincs,ez egy pod készülék
Akkor ezt benéztem…
Sokan nem szeretik Tomika munkásságát, de ezt konkrétan az ő videója alapján választottam + az év végi videója is fel tette az i-re a pontot ez ügyben.Nem bántam meg!
Nem vagyunk egyformák,néha én is elviselhetetlen vagyok.
Azért érdemes őt figyelemmel kísérni, néha egész jó dolgokat mond.
Szia Attila! Ne haragudj, arra lennék kíváncsi, hogy az 510 adapter stabilan rögzíthető a helyén? Nem mozog a tankkal terhelve?
Még nem feszegettem nagyon csak rácsavarintottam gyorsba az md-t.
Azt érezni hogy egy sub-ohm tank már lehet sok lenne a mágnesnek vagy egy magasabb tank.
De mivel alapból relative magas maga a készülék így inkább az alacsonyabb pici tankok jobban mutatnak rajta. Szerintem már az md is picit határeset.
Mondjuk egy 22-es mtl pl Dvarw a pici tank szekció val jó lehet.,vagy vendy berserker.Az a bajom hogy mostanság dl irány van nálam és pici tankom nagyon nincs,de az rda-kat holnap megprószálom mennyire stabilak, szingli recurve és profile rdta rda opcióval.
Hulla vagyok,így ez már csak holnapra marad.
De próba után jövök és írok ide.
Ez a színkompozíció nagyon ott van.
Ezer hála és köszönet!!!
@Viktor_Hajdu
Szia Szia és mindenkinek is Sziasztok!
40watton 3,72 v , 0,35 ohm
Ma reggel 1 db csoki LG 100%-on. Indulunk konyha 07:00 kv cigi 10-15 perc. Úton, majd hazafelé is 10-15 perc folyamat pöfékelés autóban. Hazaérve 17:30 környéke kb 10-20 %-on a cella.
Tekerés coil a fennt leírtak szerint, használat napközben kb 30 percenként 10-15 perc vape.
Liquid mennyiséget nem számoltam ( sok ), mert sok az új íz,így napközben volt pár vatta csere.
Ami az 510 adaptert illeti amit most próbáltam a súly miatt,nos. A nehezebb,magasabb tankokat nem ajánlom ,mert van minimális,tényleg csak pici kottyanása. Az rdta-ban, vagy jobb a mágnes,vagy a súlypont miatt nem észlelhető ez a kottyanás. Ki esni nem estek az rda-k ( két wotofo, alább egyik képen ),pedig próbáltam a túlfolyliquid rázással a tankból opcióval is. Azaz mint mikor az alkoholos filcet rázod,hogy a festék odaérjen a toll végére.
De igazából csak vészesetre vettem az 510 adaptert, inkább legyen mint hogy nincs,1500.- ft-on nem variálok.
Személy szerint nagy kedvencem lett, szegény MD-m csak lapított ma az asztalon. Igen az újdonság hatása is .
Ami esetleg negativ lehet egy nagyon nagyon ici pici hangyaf@sznyi, nagyon nem is észre vehető aksi fedél mozgás,de ebben az árkategóriában ez szinte elhanyagolható. Én pont lesz…rom .
Egy szó mint száz,én ajánlom kezdőknek-haladóknak-profiknak,mindenkinek! Állandónak,szaladgálósnak is !
Szép estét ! Ádijosz !
Köszi az infót!
Ez jobb volt mint egy esti mese! Köszönöm, mind a tesztet, mind az adapter leírást!!!