Kaptunk egy visszajelzést az gyorsaságára vonatkozóan, ezért szeretnélek megkérni benneteket, hogy válasszátok ki nektek milyen gyorsan tölt be az oldal. Kommentben kifejtheted részletesen, milyen eszközről használod? Egyéb észrevételek esetleg.
Milyen gyorsan tölt be az oldal?
1 < 5 mp
6 < 10 mp
11 < 20 mp
21 < 30 mp
31 < 60 mp
61 mp <
0szavazó
Az oldal használhatóságát tekintve milyen gyors?
Betöltés után milyen gyors? (Témák közti lapozás stb.)
Huawei-android.
Szerintem ez nagyban is függ a szolgáltatótól.
Illetve,hogy neked milyen internetes csomagod van!!
Otthon wifin nekem szinte hibátlan!!
5-ös skálán egy négyesre értékelném,hisz olyan,hogy hibátlan weblap, nem létezik. Tanulni,fejleszteni mindig lehet.
Köszönjük a leheteőséget ebben a cenzúrázott facés világban!
Szia @Rodzser!
Az ilyen “fhuuuu”-kat kérjük mellőzd. Az első hozzászólásodban is megírhattad volna mit használsz. Ezekből a visszajelzésekből javítjuk az oldalt. Felesleges lenézned minket, vagy Donátot ezért. Néha előfordul, hogy benézünk mi is valamit. De ez most nem az volt. A netes világban nincs hangsúly, sem face to face, ezért célravezetőbb, ha konkretizálsz! Engem lincseltek már meg egy lehagyott ékezet, vagy két összecserélt betű miatt. De ezek mint felesleges erőkifejtések. Elveszik az energiáidat más, fontosabb dolgoktól. A Vaperina nem facebook, itt nem lesz az a fajta stílus megengedve mint ami ott uralkodik! Azt meg pláne nem fogom hagyni, hogy olyan embert alacsonyíts le ezért, aki lehetővé tette ezt az egészet. Mert bár természetesnek tűnik az oldal megléte, de nem csak hosszas munkaórák vannak mögötte, de rengeteg pénzt is beleölt. Ezért a minimum a lojális hozzáállás lenne. Ahogy mi is állunk a Tagokhoz.
Szóval fhuuuuujd ki magad, és rugaszkodjunk neki mégegyszer!
Olyan eszközöket használsz az oldal megtekintésére amiken elméletileg nem szabadna lassúnak lennie. Így ott valószínűleg más gond lesz, de mindenesetre utána fogunk nézni mindennek, alaposabban! Köszönjük a visszajelzésedet.
Szeretném kiegészíteni az előző hozzászólásom. A görgetés eléggé akadozó nálam, nem tudom hogy ezzel lehet-e kezdeni valamit, de egyébként minden más szuperül működik.
Asztali gépen Opera böngésző, androidon Chrome. Sosem volt vele gond, mobilnettel sincs különbség. Tökéletesen használható, átlátható, mindig megtalálom amit keresek
Sok mindent nem írhatok, ezért is hezitáltam, leírjam-e? Nem mai gépet használok, de én nem vettem észre különbséget más oldalakhoz képest. Olyan 5 másodpercen belül bejön, utána nem akad, és nem omlik össze, teszi a dolgát.