Sziasztok! Több, mint 1.5 éve már nem élek a gőzöléssel, úgy érzem eljött az ideje annak, hogy némelyik mod vagy tank másnál folytathassa a pályafutását. Minden meghirdetett cuccoshoz jár a hozzátartozó doboz (a Therion kivételével) használati útmutató (ha volt) + pótalkatrész. Postázni Rókával/GLS/MPL tudom. Privát üzenetben szívesen küldök további képeket, videót.
Modok:
Ez inkább gyűjtőknek szól: Vicious Ant Iced Haze. 50 db készült az “átlátszó” verzióból, ez a 008-as számú belőle. 3850 slukk van benne, gyakorlatilag az egész életét a dobozában töltötte. 125 000 Ft.
̶T̶a̶i̶f̶u̶n̶ ̶B̶o̶x̶ ̶m̶o̶d̶:̶ ̶E̶z̶ ̶v̶o̶l̶t̶ ̶a̶ ̶s̶z̶e̶m̶é̶l̶y̶e̶s̶ ̶k̶e̶d̶v̶e̶n̶c̶ ̶m̶o̶d̶o̶m̶,̶ ̶r̶e̶n̶g̶e̶t̶e̶g̶e̶t̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶t̶a̶m̶,̶ ̶s̶z̶ó̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶.̶ ̶ ̶K̶i̶c̶s̶i̶t̶ ̶ü̶t̶ö̶t̶t̶k̶o̶p̶o̶t̶t̶ ̶i̶t̶t̶-̶o̶t̶t̶,̶ ̶e̶t̶t̶ő̶l̶ ̶f̶ü̶g̶g̶e̶t̶l̶e̶n̶ü̶l̶ ̶t̶ö̶k̶é̶l̶e̶t̶e̶s̶e̶n̶ ̶m̶ű̶k̶ö̶d̶é̶p̶e̶s̶ ̶é̶s̶ ̶f̶a̶n̶t̶a̶s̶z̶t̶i̶k̶u̶s̶ ̶m̶o̶d̶ ̶(̶6̶.̶5̶/̶1̶0̶ ̶á̶l̶l̶a̶p̶o̶t̶)̶. Elkelt.
L̶o̶s̶t̶ ̶V̶a̶p̶e̶ ̶T̶h̶e̶r̶i̶o̶n̶ ̶B̶F̶ ̶D̶N̶A̶7̶5̶C̶:̶ ̶N̶a̶g̶y̶o̶n̶ ̶k̶e̶v̶e̶s̶e̶t̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶t̶,̶ ̶j̶ó̶ ̶á̶l̶l̶a̶p̶o̶t̶.̶ ̶1̶2̶ ̶5̶0̶0̶ ̶(̶D̶o̶b̶o̶z̶a̶ ̶é̶s̶ ̶a̶ ̶s̶q̶o̶u̶n̶k̶ ̶ü̶v̶e̶g̶e̶ ̶s̶a̶j̶n̶o̶s̶ ̶e̶l̶k̶e̶v̶e̶r̶e̶d̶e̶t̶t̶)̶ Elkelt.
RTA, RDA:
Taifun GT III: Szerény véleményem szerint egyik legjobb dl tank. Sajnos az üvegpalástot sikeresen megrepesztettem, ettől függetlenül még mind a vizet, mind a liquidet simán megtartja szivárgásmentesen, de még egy esést már nem biztos, hogy túlél. Steamtuners kittel 25 000
Taifun GT IV: Jó állapotban lévő (8.5/10), tökéletes menetek: 20 000
Dwarv FL Mini + 2 airflow betét, + 2 üvegpalást: Kiváló állapot, keveset használt. 20 000
Vicious Ant Apex RDA: Keveset használt, 1 pici balesetet leszámitva perfekt állapotban. 15 000. (Restrictive DL RDA!!)
Squape n[Duro]: MTL deck + MTL gyűrű + DL gyűrű. Valami nem okés vele ízfaktor tényezőkben. Talán egy deep clean segít rajta, nekem erre nem volt lehetőségem. 10 000.
(Ui: Tudom a Dwarvról nincsen kép, azt a holnapi nap során pótolom.)
Update: Therion