Ma van a szĂŒlinapunk! 🍰

1 éves a Vaperina.cc :heart_eyes: :heart: :cake: :tada:

JĂł gyorsan eltelt 1 Ă©v! :blush: 2020.04.10.-Ă©n elindĂ­tottuk az oldalt. Mintha csak tegnap lett volna. :slight_smile: Sok minden törtĂ©nt a VaperinĂĄval az elmĂșlt 1 Ă©vben. TermĂ©szetesen semmi nem megy könnyen. :smile: De a kitartĂĄsunk az hatĂĄrtalan! :wink: :heart: SzemĂ©ly szerint mĂĄr jĂłlesƑen gondolok vissza az elmĂșlt Ă©vre. Rengeteg akadĂĄlyon vagyunk tĂșl! :slight_smile: A Vaperina most kezd csak ismerttĂ© vĂĄlni! :heart_eyes: És ezt kizĂĄrĂłlag Nektek köszönhetjĂŒk! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

NĂ©lkĂŒletek ez is csak egy oldal lenne a sok közĂŒl. TƑletek lesz vidĂĄm, Ă©lettel teli, megĂșjulĂł! Ti adjĂĄtok Vaperina szĂ­ne-javĂĄt, a KÖZÖSSÉGET! :smiling_face_with_three_hearts:

Ha Ti nem vagytok, ez az oldal csak egy kĂłsza ĂĄbrĂĄnd maradt volna! Ha Ti nem vagytok, mĂĄr a Vaperina sem lenne! :heart: :smiling_face_with_three_hearts:

Mint oldalfelhasznĂĄlĂł Ă­rom ezt most. A vape az Ă©n szenvedĂ©lyem. :blush: Ez az oldal közös ĂĄlmunk volt @Donat -al mĂ©g rĂ©gebben. Én sem Ă­rhatnĂĄm most sem ezt, sem a cikkeimet, ha DonĂĄt nincs! :heart: Ezer hĂĄlĂĄval tartozom Neki, hogy valĂłra vĂĄltotta a közös ĂĄlmunkat! Az oldal ĂĄltal hĂłdolhatok a mĂĄsik szenvedĂ©lyemnek, az Ă­rĂĄsnak. :heart_eyes: SzĂĄmomra a cikkek mƱremekek! Ami DonĂĄtnak a Vaperina, az nekem a cikkek! :heart: Mikor hasznĂĄljĂĄtok az oldalt, olvassĂĄtok a cikkeket Ă©s Ă©rtĂ©kelitek a munkĂĄnkat az felbecsĂŒlhetetlen! :heart_eyes: KöszönjĂŒk Nektek, hogy mĂĄr 1 Ă©ve tartjĂĄtok bennĂŒnk a lelket! :smiling_face_with_three_hearts: :heart: Így ezĂșttal szeretnĂ©m megköszönni DonĂĄtnak, a több mint 1 Ă©ves lelkiismeretes munkĂĄjĂĄt ami ebben az oldalban van! :kissing_heart: :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Donát volt az, aki mindíg támogatta a munkámat, cikkeimet. Így nem tehetem meg, hogy nem említem meg. :smiling_face_with_three_hearts:

Maga az oldalt sokan tĂĄmadtĂĄk! Hol szavakkal, hol tĂ©nyleges cyber tĂĄmadĂĄsokkal. Ezeket a tĂĄmadĂĄsokat megemĂ©szteni Ă©s tĂșljutni rajtuk szintĂ©n kemĂ©ny munka volt. Az oldal lĂ©trejöttĂ©nek miĂ©rtjĂ©t tekintve pedig:

Az ok nem volt mĂĄs, mint egy csalĂĄdias, barĂĄtsĂĄgos környezetet adni a hozzĂĄnk hasonlĂł mentalitĂĄssal, lelkĂŒlettel bĂ­rĂł Vapereknek Ă©s VaperinĂĄknak! 1 Ă©ve mĂĄr, hogy nem kell elviselnĂŒnk a facebookos trollok szemĂ©tkedĂ©seit! Nem kell tartanunk a csalĂłktĂłl! SzakszerƱ tanĂĄcsot kap mindenki! Ez az 1 Ă©v nyugalomban, barĂĄtok között telt! :smiling_face_with_three_hearts: Van az a mondĂĄs, hogy bĂĄnj Ășgy mĂĄsokkal ahogy szeretnĂ©d, hogy Veled bĂĄnjanak! Ez tökĂ©letesen tĂŒkrözi a Vaperina morĂĄljĂĄt! :heart: :heart: :heart:

Rengeteg aktĂ­v tagunk van. De olyan is akad aki csak olvas. :heart_eyes: Így nem kezdem el felsorolni kik ezek az aktĂ­v tagok, hisz erre a tĂ©mĂĄra is csak azok fognak reagĂĄlni akik napi szinten a VaperinĂĄn lĂłgnak. :blush:

Ti, akik ez alĂĄ a tĂ©ma alĂĄ Ă­rni fogtok, mert mind tudjuk, hogy Ă­rni fogtok! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: A Vaperina szĂŒlinapja alkalmĂĄbĂłl ki fogunk sorsolni köztetek 3db Vaperina kitƱzƑt, Huszi felajĂĄnlĂĄsĂĄval! :heart_eyes: :heart:

KöszönjĂŒk Nektek az elmĂșlt 1 Ă©vet! :heart_eyes: :heart:

Magunknak, mint Vaperinånak pedig még jó sok évet kívånok Köztetek! Csak Veletek vagyunk valakik! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

38 kedvelés

Boldogat Vaperina,Ă©n csak örĂŒlök annak,hogy rĂĄd talĂĄltam Ă©s hogy vagy nekĂŒnk​:slightly_smiling_face::wink::grinning:

12 kedvelés

MĂ©g sok sok evfordulĂłt kivĂĄnok e remek oldalnak! Egy Ă©ve regisztrĂĄltam, egyĂŒtt ĂŒnneplĂŒnk.
ÖrĂŒlök, hogy ilyen jĂł közössĂ©g vagyunk, sokat tanultam, Ă©s fogok is mĂ©g biztosan :slight_smile:
KöszönjĂŒk az ĂĄldozatos munkĂĄtokat! :heart:

14 kedvelés

Boldog szĂŒletĂ©snapot.

12 kedvelés

Bolcsi SzĂŒlcsinapcsit Vaperina!!!

14 kedvelés

Még tovåbbi sok ilyet

11 kedvelés

Boldog SzĂŒletĂ©snapot ! :blush:

11 kedvelés

Sziasztok! RemĂ©lem mĂ©g jĂł pĂĄrat megĂ©rĂŒnk! JĂł itt lenni!

9 kedvelés

Boldog SzĂŒletĂ©snapot Vaperina! :slightly_smiling_face: MĂ©g sok-sok közösen megĂ©lt szĂŒlinapot kĂ­vĂĄnok! :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

MegvĂĄltozott a szĂ­vecske szĂ­ne?:slightly_smiling_face:(vagy szemĂŒveg nĂ©lkĂŒl mĂĄs szĂ­nben lĂĄtom a “vilĂĄgot”?)
Boldog szĂŒletĂ©snapot kĂ­vĂĄnok az oldalnak,a csapatnak!:birthday::smiling_face_with_three_hearts:
MĂ©g kb.csak 2 hĂłnapja vagyok itt,de mintha mindig is idetartoztam volna​:heart:

9 kedvelés

10 kedvelés

Boldog szĂŒletĂ©snapot Vaperina! És köszönjĂŒk a kitartĂł munkĂĄtokat! :partying_face:

10 kedvelés

Sok boldog szĂŒlinapot :grin:

9 kedvelés

Boldog SzĂŒlinapot.

8 kedvelés

Boldog SzĂŒletĂ©snapot Vaperina!:clap:
Köszönöm, hogy napról napra visszatérhetek ide, ha csak virtuålisan is!
DerƱs Napot!

9 kedvelés

Boldog szĂŒletĂ©snapot Vaperina

8 kedvelés

BOLDOG szĂŒletĂ©snapot kĂ­vĂĄnok VAPERINA!

KÖSZÖNÖM HOGY VAGY NEKÜNK!

8 kedvelés

Boldog szĂŒlinapot! Köszönöm azt a nem kevĂ©s melĂłt amit bele öltetek, valamint (az oldalnak köszönhetƑen) azt a tudĂĄst, ami az elmĂșlt egy Ă©vben (a rĂĄncokon Ă©s a koszon kĂ­vĂŒl :grinning:) rĂĄm ragadt.

7 kedvelés

NĂ©lkĂŒletek nem lennĂ©nk! :smiling_face_with_three_hearts: Ez az oldal nekem is olyan sokat nyĂșjtott mint Nektek! :heart: Ám mielƑtt elcsöppenĂŒnk
 Huszinak tĂĄmadt egy fantasztikus ötlete! :heart_eyes:

FIGYU!
A ma esti Live-ban Huszi kisorsolja a kitƱzƑket az addig ide hozzĂĄszĂłlĂłk között! :heart_eyes:

A hozzåszolasokat nem zårom le! Viszont a jåték este 19:30-kor zårul. :slightly_smiling_face:

KöszönjĂŒk, hogy vagytok NekĂŒnk! :heart::heart_eyes: Sok sikert a sorsolĂĄsnĂĄl! :kissing_heart:

11 kedvelés

KöszönjĂŒk a munkĂĄtokat Ă©s Boldog szĂŒlinapot a vaperinĂĄnak!

9 kedvelés