Keresek-SXmini SL Class

Sziasztok!

Keresek megvételre YiHi SXmini SL Class v1-v2 modot esetlegesen egyeztetéssel csere is.
Lehetőleg nem lerúgott állapotban.
Nyugodtan halmozzatok el ajánlatokkal :smiley:

1 kedvelés

elementvape-nél van,de 65 dolcsi. :thinking: :saluting_face:

Köszi :smiling_face:
Elég rossz helyen vannak, drága lenne a vége :crazy_face:

Ismerősnek kellene valami tisztességes mod, viszonylag olcsóbban. A v1 mondjuk nekem is, az még meggondolás tárgya lehet :thinking:

1 kedvelés

Mostanában nem ajánlott a hely bár én onnan vettem még:
Ordered at: 2022-08-22 13:56 PM (GMT+8)
cigbest-ről…Meg is jött szépen ahogy kell…a fotón is az van. 74$ volt a vége szállítással mindennel.

1 kedvelés

https://www.vapeototal.net/index.php?controller=productsearch&fc=module&leoproductsearch_static_token=1bedf9fb790c9d0412cbb947e8a314dc&module=leoproductsearch&page=2&search_query=Yihi+
Esetleg :smiling_face:

Kifutott :confused:

Nem szállít tavaly január óta…

Itt van, vagy nem azt nézem mint amit kéne?:blush:

2 kedvelés

Itt van ebben a színben:

Itt meg stab fa verzió:

3 kedvelés

Köszi, nem nekem kell, hanem @Gumikacsa nak

Neki akartam válaszolni :grin:

Azt, csak nem jó helyen​:smiling_face_with_three_hearts:
50-ért picit erős egy SL Class. Tovább keresgélek…:stuck_out_tongue_winking_eye:

Köszi mindenkinek, eddig 87$ az alja szállítással(v2)
De jöhet használt is, ha valakinek akad…

Sose nem :grin:tudod :hugs:

Jól felvitték az árát…én még valami 25 ezerér vettem szállítással mindennel…(igaz nem liquidhallról)

Ők hardverben elég drágák(sajnos).
A v1 mikor kifutott, 50$ körül szórták ki a végét, azt akkor nagyon ebattam​:disappointed_relieved: Egy fél raklapnyit kellett vona venni. Enni nem kér, csendesen elállt volna a sarokban. Talán még free shipping is lett volna​:rofl::sweat_smile::rofl:

2 kedvelés

Ahonnan a tiéd is van, ott van még:

Egyik német shopban is láttam, nézegettem mostanában MX-eket. Az is akad még 100€ körül.

1 kedvelés