Biztos mindenkinek megvan az érzés, a meglátni és megszeretni, szerelembe esni, nekem is kell, kell, kell. Na ilyen nekem a series b. Első látásra semmi különös, sőt másodikra sem. Nincsen csicsa, látványos színek, formák, csak egy szimpla, egyszerű, letisztult modern mod. Amit én imádok. Mindez egy magasabb minőségi kategóriában, egy számomra teljesen felesleges dna csippel.
Amikor elkezdtem vapelni és áttérni a box modokra úgy 3 évvel ezelőtt, akkor viszonylag hamar rábukkantam erre a kis szépségre. Meg is akartam venni azonnal, az ára ellenére, de sajnos a fekete sehol sem volt kapható. Használtan meg kb. a fehér holló kategória. Így szép lassan el is engedtem a témát, modok jöttek, mentek, series b meg el is lett felejtve.
Majd jött @Elek_Segits és berúgta az ajtót egy Zsákkal a kezében, ledobta rám az atomot és mondot egy olyan korrekt árat, hogy még alkudni sem volt kedvem. Így igaz nem terveztem, hogy veszek még valamit, de ezt nem tudtam kihagyni. Remélem nem marad már más a puttonyban Róbi, mert csödbe mentem.
Az üzlet hibátlan, a termék mintha a gyárból jött volna egyenesen, @Elek_Segits még mindig erősen ajánlott eladó.
Hagyján, de kezdem úgy érezni, hogy eléggé hasonló az ízlésünk @Ispy -vel.
Még nem döntöttem el, hogy szenya, mert mindent elvisz előlem, vagy őrangyal, aki vigyáz a pénzemre