Dl klón sereg a törpék és a nagy fiú

Köszönöm az üzletet, a türelmet , a megértést és idődet @tamapet . Minden úgy zajlott ahogy a nagy könyvemben leírta :rofl:. Ajánlom őt neked is aki most olvasod :grin:

10 kedvelés

Szemeztem én is a DL-esekkel,de a Skyline lett a befutó.DL tankom van már elégséges számban. :grinning:

Már most érzem hogy jó lesz az ízük megfelelően huzatos mind . Nem kell cserélgetnem benne max tömítést és vattát :grin:

1 kedvelés

Hát a huzatra nem lesz panaszod,az biztos.Gőz is lesz rendesen. :grin:

Dl only :metal: szeretem a munkahelyemen a karikákat köpködni a kollégáimra :rofl::rofl::rofl:. Most térítettem meg az egyiket tekerősre :grin:

1 kedvelés

Én sajnos csak itthon pöfékelek.(rokkant nyugdíj)De itthon,ami belefér.Nem is tudom az az MTL tank hogyan jutott eszembe.De egyenlőre jó.A DL-ből viszont nem engedek magamnak.Haver pedig próbál elvinni a másik irányba.Ezzel kezdtem hiába no.Mármint DL. :slightly_smiling_face:

Ő ő lányos zavarosban nem tudom mit mondjak . Dl punk tum . Gondolom derékra ment a munka :sweat:

1 kedvelés

38 évesen 4 infarktus 3 újraélesztés és punktum.Azóta nyugodság és csak gőz.Most 50+ vagyok. :grinning:

3 kedvelés

Respect egy újra élesztés és egy kis maradandóm van 15° eltérés fügőlegesen és 8° oldal irányában a bal lábamban. Eltrafaltak 110 el :face_with_symbols_over_mouth:. 26 csont törés egy hét vakság.

4 kedvelés

Nem semmi!

1 kedvelés

Közben lesem a face-n a bicskás csoportot. :thinking:
De csak fájdítom a szívem. :pleading_face:

Köszönöm de te is egy igazi túlélő vagy .
Feleségem se szerencsés :roll_eyes: dettó kartotékos mint én csak neki bele nyúltak a kormányba 130 nal :face_with_symbols_over_mouth:

1 kedvelés

Ne fájon a szíved csináltad inkább.

Az igen.Eredmény?

Ha csináltasd-ra gondoltál,van pár személyemre szabott db.
Mármint itthon. :grinning:

Egy hónap kórhaz vállkulcsont törés, bal kéz tő, ujjak , gerinc össze csúszás , azóta az gerinc sérv . 3 hétig csak ébren volt de zavaros volt neki a világ ahogy mondta és nem sok mindenre emlékszik . Ja és az orvos nem látta a kulcs csont törést se az ujjak törését :face_with_symbols_over_mouth:

Szabadi? :heart_eyes: Plusz 10

1 kedvelés

Igen arra . Nekem is vannak saját késeim , kis bárd , hasító bárd. :smiling_imp::grin:

2 kedvelés

Sajnos nem.Szalontai,Tapodi,Illés,Révész,Bodnár. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ide írom ismét :ezért nem szeretem az “orvosokat” biztos van kivétel de hagyjuk.