Sziasztok!Berserker v.1 tankot keresnék egyben,vagy alkatrésznek.A deck-et a deck aljába lefogató kis csavar szakadt bele a nagy csavarba,erre a 2 csavarra lenne szükségem.
Haliho
Gondolom azzal nem mondok újat hogy a dobozában van egy extra a kisebbik csavarból esetleg az lehet némi segítség vagy nincs a környékeden csavarbolt ott biztos tudnák pótolni.
Neten sajna nemtanáltam a V1-et sehol még a clone-ját sem ;(
Szia!Köszi,igen a pót kis csavar megvan,de ahogy irtam bele van szakadva a nagyba,úgyhogy azt kivenni nem lehet.Nem tom mért kellett 2 csavarból összerakni egyet,egydarabbol is csinálhatták vna!Ilyet sztem sehol nem kapsz.Gondoltam hogy itt se,de hátha valakinek van ilyén széthajtott tank amibe még jo a csavar.
Ahogy annò nèztem a videokat ròla elvileg azèrt volt 2rèszböl hogy tud àllìtani mennyire àlljon ki a csavar a menetes rèszböl, a jobb èrintkezösèg miatt
Aminek semmi értelme!
Haha igen de a marketingesek aladtàk egy ùj ficsörkènt hogy na ez a tank eztis tudja
Elfelejtettem ìrni @macgywer hogy a V1.5-nak a deck-je az pont ugyan akkora mint a V1-è azokat ki lehet cserèlni talàn ez mèg lehet opciò.
Itt talàltam matt feketèt
Vagy Alin mèg van V1
Megérdemled a ‘Megoldás’ plecsnit
Köszönöm a segitséget!Ennyire nem akarok belemenni,hogy ujat vegyek,ennyit nem ér ez a tank!Egy elég sz@r konstrukcio az egész.
Èn mèg hasznàlom miòta kijött
De szerencsère van vàlasztèk MTL rta-bòl ha màst szeretnèl kipròbàlni
Haha kicsit sokat foglalkoztam a tèmàval anno de a V2 òta elengedtem a Berserkert talàn a V3mini ami esetleg èrdekelne
Szia Sándor!
Egy kis darab,ha kiállna belőle,talán oldalcsípővel meg lehene fogni,ès megpróbálni kitekerni.
Vagy tőböl tört bele?
Sajnos tőbe tört bele,mert szétszedéskor nem a harang tekeredett le a deckről,hanem a csavar az aljából,kicsit jobban meghúztam és bele is szakadt,ha egy darabból lenne a csavar akkor nem lehetne megszakitani.
Van nekem v.2 és v.3 is,és még 6 fajta mtl.Ezt az aszony használja a v.1-et neki jó mert elég szűk szájbol tüdőre,én tüdőre szivom a többi mtl-t,nekem a v.1 nagyon szűk.Nemrég vettem a v.1-et 3000ft-ért ,annyit megért,de ujba nem kéne.
Sajnos akkor az már menthetetlen.Viszont,ahogy nèzem ,nem règi a hirdetèsed,majd csak akad valaki aki megválna a règi tankjától.
Hátha szerencsèd lesz.
Továbbra is használva van,mert a kis csavart alufóliával helyettesítettem az érintkezés érdekében,mert az csak arra szolgált,és tökéletesen működik,de a csavar jobb lenne.Ha lesz lesz,ha nem így marad!