A higítatlan aroma erőteljes hamutartó szagot áraszt, ám bekeverve igazán kellemes, a leganalógosabb eliquid számomra. Egyensúlyba kevertem, 6mg nikkel 5%-ban, és már az első napon adta a cigit. Átszkoknak és a dohányosok szerelmeseinek ajánlom.
Ha cseppentesz pirinyót kéz fejre és meg nyalod akkor milyen? Kérdés komoly !
Nálam alap eme próba keverés előtt, ha jön valami új.
A penetráns “illatot” érezvén eszem ágában sem volt megkóstolni, de holnap a kedvedért megteszem.
Van mikor állok csak nézem a címkéket órákon át a vape shopban, majd jön a kérdés,meg kóstolod?
Ilyenkor csepp és már tudok is dönteni. Azért kéz fej mert az tisztább mint az ujjad végei.
Igen, szoktam én is, ennél viszont nem éreztem rá késztetést.
Hangvaaaagytibiii!
Ati, mondtam, holnap. Ma már éjszakára nem akarok több hekto vizet inni, hogy közömbösítsem…
Tiborom most már én is követelem a közvetlen ízpróbát! Egy nyalintás a jóból!
Mindenesetre miután magam is rajongok a bomlott elmék mélyén született ötletekért, hirtelen első helyre került a beszerzési listán.
Meghajlottam a tömeg akakarata előtt, és elvégeztem a natúr ízpróbát. Meglepetésemre nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam. Egy az egyben igazolta az illatot, de a zamata hamar elillant, és már csak háttérben maradt egy halovány emlékeztető, mely abszolút nem zavaró.
Én azt mondom, egy próbát mindenféleképpen megér. Megpróbálom majd egy pár csepp gyümivel megspékelni.
Ezer köszi és tízezer hála! Marad a lista elején.
Nem egy hatalmas összeg, és az eliqid. vg-n beszerezhető.
Urak, ha büntető szekcióra vágytok, íme:
http://eliquidvg.eu/index.php?route=product/product&product_id=766&search=Camelo
Még a szemetesbe is nejlonban dobtam be.
“Vaper mafia
Nem érzem dohányosnak, inkább mintha finom fűszerek keveregnének benne.”
Számomra már itt megbukott…
És még csak bele sem szagoltál…
…és nem is fogok!
Ahogy írtam is, seggen vertem pár csepp málnával. Nagyon kellemesen törte meg a dohány ízét, épp csak annyira, hogy érezhető, és nem nyomja el.