Asgard mini rda

sziasztok!
Asgard mini rda-t keresek.

köszönöm!

esetleg beszerzesi csatornát is nagyon megköszönnék, lepetiten átmenetileg nincs (már egy ideje figyelem) bármi más ahonnan biztosan megjön szuper lenne ha senkinel nincs a fóokban elfekvőben. Köszönöm!

Hirtelen csak ezt találtam.

köszönöm szépen! én is ezt az 1et találtam de még sosem rendeltem tőlük, van esetleg tapasztalat?

1 kedvelés

Nincsen sajnos tapasztalat,shipping-re nálam error-t dob.Sorry. :grimacing:

Esetleg? https://justvape.eu/asgard-mini-25mm-rda-matte-black/ :thinking:

Olyannak tűnik mintha kivezetnék a piacról…

sajnos én justvape ről sem rendeltem még soha, arrol esetleg tapasztalat? sorry és köszönöm!

remélem nem ez van ;( próbálok infót gyöjteni de semmi biztosat nem találok. lepetiten 30mm es verzió van és azt máshol is látok és eu-n kívül pedig a mini is van bőven. lehet akkor a&l -es oldalról megpróbálom berendelni. nagyon köszönöm a segítségeket! legjobb vaper site :wink:

A&L tudtommal nem szállít kishazánka

sajnos innen nem tudom megrendelni magyarországra ;(

tudok várni az nem gond csak jó lenne tudni, hogy jön.

Nincs náluk sajnos, megnéztem. Djvape-n sincs…

oké köszönöm, azért nem adom fel :wink: esetleg ha bárki belefut gondoljon rám és dobjon egy msg-t.

esetleg nitrous+ rda ról vélemény? elérhetőség?
köszönöm!

Single építéssel használom. Nekem sajnos a dual vonal nem jött be egyik RDA-nál sem. Összeségében egy kiválló tank de single RDA-ban kb. ugyanazt hozza mint a Dead Rabbit Solo. Létezik sima dual kiadás de az általad említett Nitrous±ban már van single cap is.

Van hivatalos oldaluk:

https://store.damnvape.com/

Sose rendeltem még innen. Nem tudom milyen a szállítás illetve van-e plusz vámköltség és áfa

Ecigone:

Nitrous+

Nitrous

Innen már 3x rendeltem innen. DPD hozza a csomagot de fizetni kell vámköltséget és áfát. Ám ahogy látod egész szegényes a kinálat. Mindig lerabolják a készletet.

1 kedvelés

én most 2 db dual blaze rta-t használok és arra adtam a fejem, hogy kipróbálnék egy rda-t. fő szempont az íz és ahogy olvasgatom az asgard mini rda ebben elvileg top notch ezért is az lenne a prio 1 beszerzés. nitrous pedig elvileg majdnem tudja azt hozni mint asgard. nekem elég dual építés szerintem, köszönöm infót nem tudtam van nitrous ból sima dual és nem az általam említett + verzió. dead rabbit solo-t már teszteltem de az nem nyűgözött le, dual blaze rta simán veri ízben legalábbis nekem.

1 kedvelés

Nincsen sajnos tapasztalat innen sem,leginkább aliexpress ahonnan rendelek,már amikor van rá keret.
Én sajnálom,hogy csak ennyi segítségre futotta. :saluting_face: :grimacing:

1 kedvelés

Kicsit ráértem és találtam egy görög boltot. Korábban @kovacat7 fórumtárs vásárolt már innen. Szállítás se drága.

Elég sok színben érhető el de elég limitált a példányszám.

1 kedvelés

Gergő, nagyon szuper vagy! köszönöm szépen! ezt az odlalt én nem találtam meg de akkor csinálom is rendelést szerintem :wink: :facepunch: :love_you_gesture: :facepunch:

1 kedvelés