sziasztok!
Asgard mini rda-t keresek.
köszönöm!
sziasztok!
Asgard mini rda-t keresek.
köszönöm!
esetleg beszerzesi csatornát is nagyon megköszönnék, lepetiten átmenetileg nincs (már egy ideje figyelem) bármi más ahonnan biztosan megjön szuper lenne ha senkinel nincs a fóokban elfekvőben. Köszönöm!
Hirtelen csak ezt találtam.
köszönöm szépen! én is ezt az 1et találtam de még sosem rendeltem tőlük, van esetleg tapasztalat?
Nincsen sajnos tapasztalat,shipping-re nálam error-t dob.Sorry.
sajnos én justvape ről sem rendeltem még soha, arrol esetleg tapasztalat? sorry és köszönöm!
remélem nem ez van ;( próbálok infót gyöjteni de semmi biztosat nem találok. lepetiten 30mm es verzió van és azt máshol is látok és eu-n kívül pedig a mini is van bőven. lehet akkor a&l -es oldalról megpróbálom berendelni. nagyon köszönöm a segítségeket! legjobb vaper site
A&L tudtommal nem szállít kishazánka
sajnos innen nem tudom megrendelni magyarországra ;(
tudok várni az nem gond csak jó lenne tudni, hogy jön.
Nincs náluk sajnos, megnéztem. Djvape-n sincs…
oké köszönöm, azért nem adom fel esetleg ha bárki belefut gondoljon rám és dobjon egy msg-t.
esetleg nitrous+ rda ról vélemény? elérhetőség?
köszönöm!
Single építéssel használom. Nekem sajnos a dual vonal nem jött be egyik RDA-nál sem. Összeségében egy kiválló tank de single RDA-ban kb. ugyanazt hozza mint a Dead Rabbit Solo. Létezik sima dual kiadás de az általad említett Nitrous±ban már van single cap is.
Van hivatalos oldaluk:
Sose rendeltem még innen. Nem tudom milyen a szállítás illetve van-e plusz vámköltség és áfa
Ecigone:
Nitrous+
Nitrous
Innen már 3x rendeltem innen. DPD hozza a csomagot de fizetni kell vámköltséget és áfát. Ám ahogy látod egész szegényes a kinálat. Mindig lerabolják a készletet.
én most 2 db dual blaze rta-t használok és arra adtam a fejem, hogy kipróbálnék egy rda-t. fő szempont az íz és ahogy olvasgatom az asgard mini rda ebben elvileg top notch ezért is az lenne a prio 1 beszerzés. nitrous pedig elvileg majdnem tudja azt hozni mint asgard. nekem elég dual építés szerintem, köszönöm infót nem tudtam van nitrous ból sima dual és nem az általam említett + verzió. dead rabbit solo-t már teszteltem de az nem nyűgözött le, dual blaze rta simán veri ízben legalábbis nekem.
Nincsen sajnos tapasztalat innen sem,leginkább aliexpress ahonnan rendelek,már amikor van rá keret.
Én sajnálom,hogy csak ennyi segítségre futotta.
Kicsit ráértem és találtam egy görög boltot. Korábban @kovacat7 fórumtárs vásárolt már innen. Szállítás se drága.
Elég sok színben érhető el de elég limitált a példányszám.
Gergő, nagyon szuper vagy! köszönöm szépen! ezt az odlalt én nem találtam meg de akkor csinálom is rendelést szerintem