Sziasztok!
Lehet sokan ismeritek,de a kezdő keverők még nem.
Tud kellemetlen perceket okozni a kis flakonka. Legyen az 1 db aroma,vagy akár 40 db nikotin booster.
Sziasztok!
Lehet sokan ismeritek,de a kezdő keverők még nem.
Tud kellemetlen perceket okozni a kis flakonka. Legyen az 1 db aroma,vagy akár 40 db nikotin booster.
Köszi szépen a tippet. Én eddig mindig késsel nyitottam ki. Gondoltam hogy van valami egyszerűbb módja is. De idáig még nem terjedt a tudatom
Ez nagyon király kis tipp, én mindig foggal húzom le, aztán a sok üveg végére egy enyhe nikotin mérgezést kapok
Szerintem most nem csak a kezdőknek tudtál újat mutatni.
Örülök ha tudtam segíteni. Nem vagyok a szavak embere,ez érződik is a videó alatt,azaz nem
Köszi a tippet ! Amikor kést fogtál, a mozdulatból azt hittem, hogy egy sabrage-t láthatunk majd tőled
.
Hát ez besz…ás! Tényleg működik! Meghajlok a tudás előtt.
Én is így szoktam. Ám nekem gyakran benne ragad a kupakban. És nem is mindegyik aromáé jön le így. Így azért én odakészítenék egy kést és egy csipesz.
Köszi szépen a tippetÉn sem ismertem ezt a trükköt
Ezek után száműzhetem a vízpumpa fogót az ördögkonyhámból
Vissza csavarod a záróvéggel,majd vissza le és benne marad a csepegtető záróvég az üvegcsében.
@Csinos248
Ne b@ssz,hogy ennyi az egész???
Én legalább tűhegyes késsel szedtem le,nem ilyen tompával
Soha életemben nem jutott volna ez a módszer az eszembe
Nagyon-nagyon szépen köszönöm
Konkrétan nekem csak ezzel a fajtával volt problémám
Sziasztok, nálam a konyhai fiókban mindig van pár alap szerszám, így kombináltfogó is. Én azzal megfogom a kis csőrt és szépen lefordítom a flaskáról.SNV flaskák (Cucko-k vannak)csőrét kicsit visszább szoktam vágni, így valamivel nagyobb lesz a nyílás is, mert az is kúpos nem csak a palást.
@sv650tk a Cucko közép csepegtető nem menetes??? Azaz ki lehet és vissza tekerni boosterezésnél-feltöltésnél.
@anon31274546 neked van,rá nézel majd, köszi!
Szia,ki lehet venni,de nem menetes. Én az egész dugaszt szoktam kivenni egyben.
Látom,nem csak én vagyok ilyenAmi még vigasztal,hogy férfitársaim is hasonlóan próbálkoznak mint én
Megmutattam azuramnak,jókat derültünk a hozzászólásokon
Ez a módszer neki sem jutott volna az eszébe
Az egyszerű megoldás ritkán jut bárki eszébe…
De legalább vége a csócsált végű snv flakonoknak és a csorba késeknek
Sziasztok!
Felmerült a kérdés, hogy mi van azokkal a 10 milis flakonokkal,ahol a záró elem nem a flakon külső peremére “kapaszkodik”. ?
Nos igen,ha unod a aromák tömény ízét,a nikotint,de nem rendelkezel fogóval,késsel ,egyéb otthoni eszközzel és a Pekmen is fogak nélkül próbálja,akkor keress egy ollót. Csak annyi,hogy az ollónak legyen pici kis műanyag pöcke,amivel rá tudsz fogni a csepegtető részre.